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Fungal pretreatment of wheat straw : effects on the biodegradability of cell walls, structural polysaccharides, lignin and phenolic acids by rumen microorganisms = Le prétraitement fongique de la paille de blé : effets sur la biodégradabilité, par les microorganismes du rumen, des parois cellulaires, des polysaccharides, de la lignine et des acides phénoliquesAGOSIN, E; TOLLIER, M. T; BRILLOUET, J. M et al.Journal of the science of food and agriculture. 1986, Vol 37, Num 2, pp 97-106, issn 0022-5142Article

Einige Aspekte der Bioverfügbarkeit von α-tocopherol = Quelques aspects de la bioassimilabilité de l'α-tocophérol = Some aspects of α-tocopherol bioavailabilityELMADFA, I; SCHWALBE, P.Fett (Weinheim). 1989, Vol 91, Num 10, pp 402-407, issn 0931-5985Conference Paper

Contribution à l'étude des répercussions éventuelles de l'ingestion d'acide sorbique sur la nutritionLANTEAUME, M. T; BANNER, C; QUENTRIC, Y et al.Médecine et nutrition. 1988, Vol 24, Num 1, pp 37-42, issn 0398-7604Article

Tolerability, acceptance and energetic conversion of isomalt (Palatinit) in comparison with sucrose = Tolérance, acceptabilité et conversion énergétique de l'isomalt (Palatinit), en comparaison avec le saccharoseSPENGLER, M; SOMOGYI, J. C; PLETCHER, E et al.Aktuelle Ernährungsmedizin. 1987, Vol 12, Num 6, pp 210-214, issn 0341-0501Article

Addressing Bioavailability & DigestibilityMERMELSTEIN, Neil H.Food technology (Chicago). 2011, Vol 65, Num 3, pp 76-79, issn 0015-6639, 4 p.Article

Zucker, Zuckeraustauschstoffe, Süssstoffe - Physiologische Wirkungen = Le sucre, les succédanés de sucre et les édulcorants - Effets physiologiques = Sugar, sugar substitutes and intense sweeteners - physiological effectsSIEBERT, G.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1987, Vol 41, Num 1, pp 22-26, issn 0367-4177Article

A comparison of the digestibility of straw from different winter wheat cultivars before and after ammonia treatment = Comparaison de la digestibilité des pailles de différents cultivars de blé d'hiver, avant et après traitement à l'ammoniacKNAPP, J. S.Biomass (London). 1987, Vol 12, Num 3, pp 207-213, issn 0144-4565Article

Effect of particle lenght and NaOH treatment of wheat straw on digestive kinetics in cattle = Effet de la longueur des particules et du traitement par NaOH de la paille de blé sur la cinétique de digestibilité, chez le bétailHUNT, C. W; PATERSON, J. A; WILLIAMS, J. E et al.Nutrition reports international. 1987, Vol 35, Num 5, pp 901-908, issn 0029-6635Article

In vitro digestibility of thermally processed diafiltered whey as influenced by water activity = Influence de l'activité de l'eau sur la digestibilité, in vitro, de lactosérum diafiltré traité thermiquementDESROSIERS, T; BERGERON, G; SAVOIE, L et al.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 12, pp 2476-2485, issn 0022-0302Article

Determination of roughage digestibility in vivo, in vitro and with an enzymatic method = Détermination, in vivo, in vitro et par une méthode enzymatique, de la digestibilité des fourragesHADJIPANAYIOTOU, M; HADJIDEMETRIOU, D; HADJILOUCA, T et al.Nutrition reports international. 1987, Vol 35, Num 5, pp 957-961, issn 0029-6635Article

Effect of lectins on salivary and pancreatic amylase activities and the rate of starch digestion = Effet des lectines sur les activités des amylases salivaires et pancréatiques et sur la vitesse de digestion de l'amidonTHOMPSON, L. U; GABON, J. E.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 1050-1058, issn 0022-1147, 5 p.Article

Respiration hydrogen following consumption of winged bean seed milk prepared from blanched and soaked seeds and germinated seeds = Teneur en hydrogène de l'haleine après consommation de lait de pois carré, préparé à partir de graines blanchies et trempées ou de graines germéesKING, R. D; PUWASTIEN, P.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 729-731, issn 0022-1147Article

A research note. Effect of domestic processing and cooking on in vitro protein digestibility of moth bean = Note de recherche. Effets des traitements et de la cuisson domestique sur la digestibilité in vitro des protéines de doliqueKHOKHAR, S; CHAUHAN, B. M.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 1083-1084, issn 0022-1147Article

Degradation of starch by incubation with rumen fluid. A comparison of different starch sources = Dégradation de l'amidon par incubation avec le liquide du rumen. Comparaison des différentes sources d'amidonCONE, J. W; CLINE-THEIL, W; MALESTEIN, A et al.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 49, Num 2, pp 173-183, issn 0022-5142Article

Immunogenicity and allergenicity of whey protein hydrolysates = Immunogénicité et allergénicité des hydrolysats de protéines de lactosérumASSELIN, J; AMIOT, J; GAUTHIER, S. F et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 1208-1211, issn 0022-1147Article

Upgrading of straw by ammoniation = Valorisation des pailles par ammoniacationCOTTYN, B. G; DE BOEVER, J. L.Animal feed science and technology. 1988, Vol 21, Num 2-4, pp 287-294, issn 0377-8401Conference Paper

An in vitro method to assess the digestibility of protein-rich food. Determination of soya bean digestibility = Une méthode in vitro pour l'évaluation de la digestibilité des produits riches en protéines. Détermination de la digestibilité du sojaBORDONI, A; POGGIOLINI, S; TURCHETTO, E et al.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1989, Vol 66, Num 8, pp 471-474, issn 0035-6808Article

Soluble vs insoluble fiber. Different physiological responses = Les fibres solubles par rapport aux fibres insolubles. Les différentes réponses physiologiquesSCHNEEMAN, B. O.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 2, pp 81-82, issn 0015-6639Conference Paper

Comparison of Digestibility and Quality of Intact Proteins with Their Respective HydrolysatesPOTIER, Mylène; TOME, Daniel.Journal of AOAC International. 2008, Vol 91, Num 4, pp 1002-1005, issn 1060-3271, 4 p.Article

Influence of spices on utilization of sorghum and chickpea proteinUMA PRADEEP, K; GEERVANI, P; EGGUM, B. O et al.Plant foods for human nutrition (Dordrecht). 1991, Vol 41, Num 3, pp 269-276, issn 0921-9668Article

Application of response surface methodology (RSM) to the in vitro measurement of bile salt binding under physiological conditions = Application de la méthodologie de la surface de réponse à la mesure in vitro de la fixation des sels biliaires dans des conditions physiologiquesCADDEN, A. M.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 3, pp 947-953, issn 0022-1147Article

Composition and fibre digestion in morphological components of an alfalfa-thimothy sward = Composition et digestion des fibres des parties morphologiques de luzerne et de timotheCOLLINS, M.Animal feed science and technology. 1988, Vol 19, Num 1-2, pp 135-143, issn 0377-8401Article

Effects of ammonia and sulphur dioxide gases on the composition and digestion of barley straw = Effets des gaz ammoniac et dioxyde de soufre sur la composition et la digestibilité de la paille d'orgeDRYDEN, G. M. L; LENG, R. A.Animal feed science and technology. 1988, Vol 19, Num 1-2, pp 121-133, issn 0377-8401Article

The effect of grinding and pelleting hay on digestibility, fermentation rate, digesta passage and rumen and faecal particle size in cows = Effet de l'ingestion de foin broyé et pelletisé sur la digestibilité des fibres, le taux de fermentation, le passage des digesta et la taille des particules dans le rumen et les fèces des vachesUDEN, P.Animal feed science and technology. 1988, Vol 19, Num 1-2, pp 145-157, issn 0377-8401Article

Chemical composition and digestion in vitro of orchardgrass hay ammoniated by different techniques = Composition chimique et digestion in vitro de dactyle pelotonné ammoniaqué selon différentes techniquesMOORE, K. J; LECHTENBERG, V. L.Animal feed science and technology. 1987, Vol 17, Num 2, pp 109-119, issn 0377-8401Article

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